Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:02/12/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Escola Jaume Balmes premiada en la 1a edició del Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola 2020

L'Escola Jaume Balmes premiada en la 1a edició del Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola 2020

02/11/2020

La candidatura de l'Escola Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines, presentada pel Consell Esportiu del Vallès Oriental, ha estat guanyadora del premi Secció Esportiva Escolar curs 2019-2020 en la 1a Edició dels premis del PCEE 2020 que convoca el Consell Català de l'Esport i que organitza conjuntament amb l'Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya.
La secció esportiva del centre va ser dels primers centres a adherir-se al programa del Pla Català de l'Esport a l'Escola, i des del primer moment ha desenvolupat una tasca constant entre tot l'alumnat difonent l'esport per a tothom com a eina de salut i socialització, participant activament amb el Pla Educatiu d'Entorn de Sant Feliu de Codines, del qual en formen part la resta de centres educatius del municipi i l'Ajuntament. També col·labora amb el Centre Excursionista per portar a terme la Marxa Infantil de Regularitat, el Cros Escolar i la Caminada Solidària per Càritas. L'activitat més destacada és l'extraescolar "Fem esport, fem salut" que s'ofereix gratuïtament a l'alumnat de 4t-5è-6è que no participa regularment de cap club o centre esportiu. Aquesta la porten a termes diferents mestres d'Educació Física del centre i des del primer moment ha tingut molt bona acollida entre l'alumnat. Enguany s'ha vist aturada per la pandèmia i per no trencar els grups bombolles creats al centre, de cara el curs vinent es vol estendre a tots els cursos de primària.
Des del centre es mostren molt satisfets per aquest reconeixement i volen agrair el suport rebut de les diferents entitats i òrgans amb qui col·laboren: l'Associació Famílies de l'Escola Jaume Balmes, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines i el Consell Esportiu del Vallès Oriental i a tots i totes les mestres, famílies i persones que han col·laborat i col·laboren amb aquesta secció.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Educacio, General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2020 a les 13:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional