Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:04/12/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > SANT FELIU DE CODINES APOSTA PELS BOC'N'ROLLS O EMBOLCALLS REUTILITZABLES PELS ENTREPANS

SANT FELIU DE CODINES APOSTA PELS BOC'N'ROLLS O EMBOLCALLS REUTILITZABLES PELS ENTREPANS

10/11/2020

La Regidoria de Medi Ambient juntament amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines engeguen una campanya de repartiment de porta entrepans reutilitzables, també anomenats boc’n’Rolls, en aquells bars de Sant Feliu que fan entrepans per emportar. El Boc’n'Roll -o porta entrepans reutilitzable- és un embolcall reutilitzable per a entrepans. Està format per una cara tèxtil de cotó i polièster, i una cara de plàstic reciclable i molt resistent. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l’aliment, adaptant-se a les seves dimensions.

Aquells clients de Sant Feliu que vagin a buscar un entrepà per emportar, se’ls hi regalarà un Boc’n’Roll, fins a exhaurir existències, amb la intenció de reduir l’embolcall alumínic d’un únic ús tant pel restaurador com per l’usuari. Amb l'ús d'aquest objecte reiteradament s'aconsegueix reduir la utilització d'embolcalls com paper d’alumini, bosses de plàstic i paper film, que són materials molt contaminants i que normalment s’utilitzen per embolicar els entrepans.

Amb aquesta campanya es pretén minimitzar la generació de residus a Sant Feliu i alhora es vol promocionar els bars locals que en aquests moments s’han adaptat a la situació sanitària de restriccions i fan entrepans per emportar.

És una campanya on també hi col·labora el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, juntament amb Ecoembes i Ecovidrio.

Establiments on regalen Boc'n'Rolls:

  • Kal Jau
  • Kebab Catalunya
  • La Croissanteria
  • Bar Nika
  • La Fleca Bar
  • CafeteriaTot Kfé
  • Bar CafeteriaTalet
Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2020 a les 09:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional