Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Celebrem que avui és Dimarts de Carnestoltes, dia de l'Escudella

Celebrem que avui és Dimarts de Carnestoltes, dia de l'Escudella

16/02/2021

Avui, dimarts de carnestoltes tothom estaria pendent de la plaça i de les olles de la tradicional Escudella de Carnestoltes. Malauradament, les circumstàncies actuals que estem vivint a causa de la pandèmia de la covid-19, tot això és impossible i enguany no podrem gaudir de la típica Escudella de Sant Feliu de Codines.

No obstant això, i per no oblidar aquest dia tan festiu i alegre, avui els restaurants del poble ofereixen escudella en els seus menús. També podeu participar en el Concurs d'Instagram L'escudella des de casa que organitzen l'Ajuntament i la Comissió de Carnestoltes.

Si voleu participar en el concurs, només heu de penjar la foto de la preparació de l'escudella, i la foto final, amb l'escudella ja presentada al plat. S'haurà de posar l'etiqueta #escudellacarnestoltes21 i #sfc182, i mencionar al perfil de l'Ajuntament @ajsfcodines i el compte de la Comissió de Carnestoltes @loreicarnestoltes. Es podran penjar les fotos del 12 al 20 de febrer i el veredicte es donarà el dilluns 22 de febrer. Hi haurà dues categories, una amb els ingredients utilitzats que més s'assimili a l'escudella de Sant Feliu i l'altra amb l'emplatat de l'escudella més original. Els guanyadors podran gaudir d'un menú per a dues persones a un restaurant de Sant Feliu. El veredicte estarà format per un membre de la Comissió de Carnestoltes, un regidor de l'Ajuntament i tres cuiners professionals del municipi.

Així doncs, i malgrat tot, molt bon dia d'Escudella de Carnestoltes i l'any vinent segur que el podrem gaudir com sempre!

En el següent enllaç podeu veure un vídeo amb la història de l'Escudella de Sant Feliu de Codines.

Arxivat a: COVID19, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 11:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional