Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/01/2020

Portada > Actualitat > Plens Municipals

Plens Municipals

Resum Ple Ordinari dimecres 27 de novembre de 2019 celebrat a les 20 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines:

En aquest Ple s'han incorporat dos regidors nous en substitució dels que han plegat de Primàries Codines. Així, Ramon Puig i Glòria Sacasas han subtituït als dimitits en l'anterior Ple; Carme Tura i Glòria Vilanova. Van prendre possessió del càrrec davant l'alcalde i se'ls hi va entregar l'insignia de plata amb l'escut de l'ajuntament. 

També es va explicar a Despatxos d'Ofici que pels ingressos rebuts de l'Estat en la participació dels ingressos, PIE, ja s'ha rebut la notificació del tancament del 2017 i es rebran 25.000 euros de més dels pressupostats inicialment. 

També es va comentar en el Ple que el Departament de Sanitat de Catalunya ha tret a concurs públic les obres d'execució del nou Centre d'Assistència Primària (CAP); amb la gran millora que això suposa pel poble, sobretot en l'augment de serveis que comporta el fet de tenir un CAP. 

Es va aprovar en aquest Ple, el pressupost general de la Coorporació per a 2020, que preveu uns ingressos de 4.669.494 euros, i unes despeses que són exactament les mateixes. El pressupost no incorpora les inversions a realitzar ja que s'està pendent de veure quines passen del 2019 al 2020 i quan se sàpiga les subvencions que rebran pel PUOSC del departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, així com les del PLA DE CONCERTACIÓ de la Diputació de Barcelona, s'incorporaran definitivament al pressupost. Van votar favorablement els 6 regidors i regidores de Junts per Sant Feliu de Codines i el regidor del PSC. Van votar en contra els 5 regidors i regidores de Primàries Codines i el regidor d'ERC. 

Un altre punt destacat de l'ordre del dia va ser l'aprovació d'una modificació pressupostària del Pressupost del 2019 per executar inversions per valor de 165.000 euros, que es demanaran a la caixa de crèdit de la Diputació de Barcelona i no comporten cap tipus d'interés afegit. Van votar favorablement els 6 regidors i regidores de Junts per Sant Feliu de Codines i el regidor del PSC. Es van abstenir els 5 regidors i regidores de Primàries Codines i el regidor d'ERC.

També es va votar per majoria favorable de tots els regidors i regidores assitents al Ple, la Bonificació del 95% del cost de l'Impost de Construccions i Obres per a la reforma d'una façana particular del municipi. 

A l'apartat de Mocions es va votar favorablement de tots els regidors i regidores assitents al Ple una moció contra la violència de gènere, presentada pel PSC, en motiu del 25 de novembre, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, i es van acceptar unes esmenes presentades pel grup municipal de Junts per Sant Feliu de Codines. Primàries Codines va presentar una moció per a la millora de la recollida selectiva -porta a porta- del municipi. Aquesta moció proposa una sèrie de mesures a implementar o estudiar i va ser votada favorablement pels 5 regidors i regidores de Primàries Codines, el regidor d'ERC i el regidor del PSC. El grup municipal de Junts per Sant Feliu de Codines hi va votar en contra en veure la moció poc estudiada i molt precipitada. 

En l'apartat de precs i preguntes es va explicar sobre quins equipaments municipals s'havia demanat subvenció del PUOSC per part del Govern Municipal i també es va parlar d'aspectes relatius a l'assamblea de càrrecs electes; entre d'altres preguntes que es van respondre per part del Govern Municipal sobre temes més circumstancials.

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional