Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:13/11/2019

Portada > Actualitat > Plens Municipals

Plens Municipals

Resum Ple Ordinari Dimecres 25 de setembre 2019 celebrat a les 20 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines 

En el darrer Ple Ordinari s'ha aprovat el compte general de 2018 de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, l'ampliació en 1 trimestre del Conveni amb CASSA per al Fons de Reposició, una bonificació del 95% d'una façana i les mocions següents: 

Moció pel Correllengua, moció per la condonació del deute dels ajuntaments amb ENDESA; tot i que el de Sant Feliu de Codines no hi està implicat; presentades pel grup municipal de Junts per Sant Feliu de Codines. Aquestes dues mocions han estat aprovades per unanimitat per tots els grups presents en el Ple. 

Presentades per Primàries Codines i Esquerra Republicana es van aprovar per unanimitat per tots els grups presents en el Ple la moció en suport a l'emergència climàtica i a les accions que es duen a terme el 27 de setembre i que instaven a l'Ajuntament a aplicar una sèrie de mesures. També es va aprovar per majoria absoluta la moció que instava a crear un grup de treball per modificar i actualitzar el ROM (Reglament Orgànic Municipal) de l'Ajuntament.

També es va aprovar una moció presentada per Primàries Codines en la que s'instava al govern a elaborar un pla específic per fomentar l'esport femení i finalment es rebutjar una moció de Primàries i Esquerra Republicana on es demanava que el representat de l'AMI fós una persona de Primàries en comptes de una regidora del govern municipal. Referent a aquesta moció van votar a favor, ERC i Primàries Codines i en contra el PSC i Junts per Sant Feliu. 

Ja a l'apartat de diversos, es van introduir dues mocions, una presentada per ERC, Primàries Codines i Junts per Sant Feliu de Codines que va ser aprovada pels vots d'aquests mateixos tres grups municipals, on es demana la llibertat sense causa de les persones detingudes el passat 23 de setembre acusades de promoure actes violents. Finlament també es va introduir una moció a proposta de Primàries Codines i ERC que va ser aprovada amb els vots d'aquests dos mateixos grups municipals i el PSC, on es demanava que l'Ajuntament es disculpés amb l'ajuntament d'un poble veí, per un comentari de l'alcalde fet a les xarxes socials. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2019 a les 14:21h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional