Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/01/2021

PORTADA > Adreces i telèfons > Entitats > AMPA Escola FEDAC Sant Feliu

AMPA Escola FEDAC Sant Feliu

L’AMPA és l’associació de mares i pares de l’escola i ve representada per una Junta que es renova periòdicament. 

L’AMPA es finança a través de la quota anual de renovació de soci més 8 quotes mensuals. Altres fonts de finançament són: la venda de loteria de Nadal, i els diners que es recullen en festes i activitats organitzades a l’escola, com el servei de bar de la festa de fi de curs.

L’escola Immaculat Cor de Maria és concertada i no rep les ajudes per infraestructures que reben les escoles públiques; una de les tasques de la Junta de l’AMPA és gestionar aquests diners que es recullen i que proporcionen els socis, per reinvertir-los en la millora d’equipaments, serveis i infraestructures. 

Es tracta de col·laborar estretament amb la Direcció i el Professorat de l’escola en diferents projectes que repercutiran en benefici de tots els alumnes, és a dir, els nostres fills. Es considera una bona manera d’ajudar en la difícil tasca d’educar, i a més s’assabenten de com funciona l’escola per dins, com està gestionada, i com s’organitzen les diferents activitats al llarg del curs; formar part de la Junta de l’AMPA et permet viure de ben a prop els fets més significatius del dia a dia de l’escola.

Els membres de l’AMPA col·laboren en l’organització de diferents actes que organitza l’escola.

A final de curs es fa un gran festival, i la Junta organitza i fa el sopar per a tothom. L’AMPA també organitza el Casal de Setmana Santa i el Casal d’Estiu, així com també diferents activitats extraescolars (anglès, escacs, multiesport, mecanografia, cant coral...). També editem un butlletí per a les famílies.

Contacte

Darrera actualització d’aquest contingut: 31/03/2020 a les 13:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional