Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:27/02/2021

PORTADA > Adreces i telèfons > Entitats > Associació Vincles, Espai de Criança i Família

Associació Vincles, Espai de Criança i Família

  • Objectius:

- Proporcionar informació i suport en la criança dels infants en les diferents etapes de la vida, per tal que sigui una experiència agradable sensibilitzar en valors respecte l'embaràs, part, puerperi i criança.

- Reconèixer i protegir el dret de les mares i les seves famílies a ser informades i escollir l'opció de part, alletament, criança, educació i escolarització de formar responsable i lliure.

- Promoure espais per a la informació i formació de famílies sobre diferents eines d'acompanyament a la criança de forma conscient i respectuosa.

- Elaborar i donar suport a projectes encaminats a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les dones i els homes, així com la coparticipació en la criança dels fills, sense que les dones hagin de renunciar al seu dret a alletar, si desitgen exercir-lo.

- Proporcionar informació i suport a les dones que desitgin gaudir d'una lactància materna exitosa i defensar aquest dret davant la societat.

- Realitzar intercanvis de coneixements amb altres associacions, organismes, entitats i professionals, les finalitats dels quals siguin similars a les d'aquesta associació.

  • Activitats:

- Trobades periòdiques obertes a totes les famílies i interessats de la zona, que es poden dividir en: rotllanes per posar en comú dubtes, experiències, etc, serrades de professionals, entitats, experts, i tallers per a realitzar en família.

- A més de qualsevol altre activitat que es consideri que pot ajudar a portar a terme els fins de l'associació.: participació en fires o events, activitats extraordinàries en motiu de diades especials, etc.

Any fundació: 2012

Contacte

  • Nom: Associació Vincles, Espai de Criança i Família
  • Adreça: Centre Cívic la Fonteta - Pl. Josep Umbert Rosàs, s/n
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Sant Feliu de Codines
  • Telèfon: 93 866 27 55
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: https://www.facebook.com/assoc.vincles
  • Responsable: Contacte: Mercè Vila
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 12:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional