Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

PORTADA > Adreces i telèfons > Entitats > Club Patinatge Artístic Sant Feliu de Codines

Club Patinatge Artístic Sant Feliu de Codines

El patinatge artístic és un esport individual, que requereix molta concentració i disciplina. L’objectiu principal és transmetre a nens i nenes els beneficis de practicar aquest esport que combina l’esforç físic amb una bona dosi d’expressió corporal.

Es pot començar a patinar des de zero perquè oferim escola de patinatge, és a dir, tenim un grup de patinatge lúdic que es manté en aquest nivell fins que adquireix l’equilibri necessari per passar a etapes superiors. En aquest grup hi ha 16 nens i nenes.

Un cop superada l’etapa lúdica, un patinador/a entra a formar part d’una etapa anomenada Iniciació. Dins d’aquesta etapa hi ha quatre parts: Iniciació C, B, A i Certificat. Per anar passant d’una a l’altra el patinador/a ha de superar unes proves amb jurat que proposa la Federació de Patinatge. Dins d’aquest grup de Iniciació en tenim 15 nenes.

Finalment, un cop superada la prova del Certificat un patinador està preparat per anar a competir. Cada patinador/a debuta en la Categoria que li correspon en funció de l’edat que té quan ha superat totes les proves anteriors.

  • Activitats

1 o 2 festivals durant l’any, participació en els Campionats Territorials del nostre grup de Iniciació, participació també del grup de Iniciació en diferent trofeus que organitzen altres entitats, participació del nostres patinadors de Categories als Campionats provincials, regionals i estatals, participació del grup de Categories en Trofeus nacionals i internacionals i finalment participació a diferents Campus de Patinatge que organitzen la Federació i altres entitats.

Contacte

  • Nom: Club Patinatge Artístic Sant Feliu de Codines
  • Adreça: C/ Sant Sadurní, 8
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Sant Feliu de Codines
  • Telèfon: 669 48 60 37
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Responsable: Anna Bravo
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 11:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional