Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/01/2021

PORTADA > Adreces i telèfons > Entitats > Secció Òmnium Cultural Vallès Nord-Cingles de Bertí

Secció Òmnium Cultural Vallès Nord-Cingles de Bertí

Aquest grup de treball té la voluntat de treballar perquè Omnium Cultural segueixi sent referent cultural a Sant Feliu de Codines i al Vallès Oriental. S’han creat quatre comissions de treball:

- Comissió de Llengua i Literatura. Es treballa en programar, executar i suggerir activitats relacionades amb la Llengua, la literatura, l’art i la cultura en general.
- Comissió d’Activitats Cíviques i conferències. Es programa cicles de conferències i participació amb entitats amb activitats cíviques (Sant Jordi, Sant Joan, Festes Majors, Diada Nacional...)
- Comissió de Premis. S’encarrega de participar específicament dels Premis Literaris anuals convocats per Òmnium Cultural i del seguiment de la Festa Literària del Vallès Oriental.
- Comissió d’activitats relacionada amb el Referèndum i l’Estat Propi. Farà un seguiment amb altres seccions d’Òmnium per coordinar actes amb altres associacions afins.

Aquesta secció està formada per les següents poblacions: Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Castellcir, Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Riells del Fai.

Contacte

  • Nom: Secció Òmnium Cultural Vallès Nord-Cingles de Bertí
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Castellcir, Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Riells del Fai
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: http://www.omnium.cat
  • Responsable: Membres del grup de treball de la Secció Vallès Nord-Cingles de Bertí: Aurora Vela i Carrique, com a coordinadora.
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/03/2020 a les 13:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional