Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:28/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Comerç i empresa > Activitats comercials i fires

Activitats comercials i fires

Activitats comercials

CAMPANYA DE NADAL
El mes de desembre el Grup de Comerciants promou una campanya de Nadal amb un sorteig d’una panera o de diferents premis, per tal de fidelitzar els clients. A més, en ocasions, s’organitzen actuacions i tallers infantils.

CAMPANYES MEDIAMBIENTALS
Els comerços, compromesos amb el Medi Ambient, treballen per disminuir la quantitat de bosses de plàstic, lliurant al client una bossa de roba, entre altres actuacions per prevenir la generació excessiva de residus.

COL·LABORACIÓ A LA FESTA DELS REIS MAGS, SANT ANTONI ABAT I CARNESTOLTES

 

Fires

FIRA DEL RELLOTGE DE CATALUNYA
El mes de maig té lloc a la plaça del Rellotge de Sant Feliu de Codines i el carrers annexos la cita amb el rellotge antic i de col·lecció, en una jornada en què al poble es concentren col·leccionistes i afeccionats per tal de gaudir de l’art de la rellotgeria.
Més informació

FIRA D’ENTITATS
Fira biennal organitzada per les regidories de Fires, Participació Ciutadana, Cultura i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines. La 2a edició va tenir lloc el diumenge 1 de maig de 2011 a la plaça Josep Umbert Ventura.
Cada entitat té el seu estand on hi ha representants que ens expliquen quins actes celebren durant l’any (culturals, festius, lúdics...), quines persones la formen, qui hi col·labora, any de la fundació...A més, ens faciliten informació amb fotografies, projeccions, etc. Les entitats que hi participen són les culturals, esportives, socials, polítiques, comercials, educatives i mediambientals.
L’objectiu de la fira és apropar les entitats a tots els vilatans i visitants de Sant Feliu de Codines. També s’ha editat una guia de totes les entitats municipals que podeu consultar aquí.

La Fira d’Entitats està organitzada per l"Ajuntament de Sant Feliu de Codines amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Llei de Barris.
Més informació

FIRA DE LA CARBASSA
S’organitza l’últim diumenge de setembre i està organitzada per Els Boines Negres de Sant Feliu de Codines. La fira ofereix parades d’agricultors i artesans de la carbassa, degustació, demostració a càrrec d’escultors i un concurs de carbasses de més pes. 
Més informació

 

FIRA DE NADAL
S"organitza el mes de desembre la Fira de Nadal a la plaça Josep Umbert Ventura. Compta amb parades d’artesans d’embotits i formatges, torrons i pastisseria, herbes remeieres, articles variats de Nadal, figures de pessebre, bijuteria artesana, ceràmica, joguines de fusta, cosmètica natural, antiguitats, roba, llaminadures, entre d’altres.
Més informació

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/07/2018 a les 12:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional