Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Comerç i empresa > Presentació

Presentació

Per un Sant Feliu actiu i dinàmic

Aquest és l’espai web de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines que, sota la marca Codines Centre Comercial i amb la col·laboració dels comerços del municipi, vol ser un espai de difusió de totes les iniciatives i actuacions que des d’aquesta àrea anem desenvolupant. Ha de servir, també, per donar a conèixer a través del nostre cercador comercial a tots els establiments del municipi.

La nostra vila es troba relativament a prop de grans nuclis urbans i comercials. Per això, des de l’administració local i, conjuntament amb el sector privat, ens hem d’esforçar al màxim per mirar d’augmentar la retenció de la compra dels residents i, d’aquesta manera, incrementar les possibilitats de creixement econòmic local. Aquest important objectiu passa també per millorar la difusió de l’oferta local, a través de l’associacionisme comercial i el treball conjunt entre tots els sectors implicats, i impulsant activitats, campanyes i fires al llarg de tot l’any.

Sense oblidar els projectes urbanístics vinculats al comerç local. Pels propers anys i gràcies a la subvenció de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines impulsarà un Pla de millores i reformes al centre del municipi per tal de fer més amable i més segur el nucli comercial, creant així un espai on els vianants siguin els protagonistes.

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/07/2018 a les 11:37h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional