Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

PORTADA > L'Ajuntament > Govern municipal > Esther Paracolls Turigas

Esther Paracolls Turigas

1a tinent d’alcalde i Regidora delegada de Cultura, Centre Cívic, Comissió de Reis, Patrimoni (Museu municipal), Biblioteca, Serveis Socials, Centre Obert, Igualtat, Integració i Ciutadania, Política lingüística.

Nascuda a Sant Feliu de Codines on resideixo actualment. Llicenciada en filologia catalana, en l'especialitat de literatura per la Universitat de Barcelona.

Treballo des del 1991 com a Tècnica en Normalització Lingüística, al Consorci per a la Normalització Lingüística del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, desenvolupant feines de correctora i assessora lingüística, de professora de cursos de català per a adults presencials i a distància a tots els nivells i també com a assessora de Serveis d’Autoaprenentatge de Català.

A partir de l’any  2000 he treballat com a responsable de diferents Serveis Locals de Català del Vallès Occidental com a professora i dinamitzadora cultural, gestionant programes d’acolliment lingüístic i cultural de persones nouvingudes.

He col·laborat en activitats educatives i culturals del municipi. Presidenta de l'Escola Bressol, representant del Consell Escolar pel CEIP Jaume Balmes i pel SES Manuel Carrasco i Formiguera. Membre del Grup del Correfoc i de la Junta directiva del Centre Cívic La Fonteta.

Actualment formo part del grup Mots pel 21 de Sant Feliu de Codines, una formació cultural que té per objectiu acostar la literatura, la poesia i els escriptors universals a la població a través de muntatges poètics i culturals.

Contacte

  • Nom: Esther Paracolls Turigas
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/06/2020 a les 13:01h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional