Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

PORTADA > L'Ajuntament > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions - Catàleg de serveis > Padró d'habitants i inscripció a registres

Padró d'habitants i inscripció a registres

  1. Què és i per a què serveix? L'alta al padró d'habitants permet inscriure's en aquest registre administratiu, que constitueix la prova de la residència en el municipi. Mitjançant la inscripció al …
  2. Notificació a l'Ajuntament de canvis de domicili produïts dins del mateix municipi de Sant Feliu de Codines i actualització al padró d'habitants.
  3. Notificació a l'Ajuntament de modificació de dades en el padró municipal d'habitants per canvis en les característiques personals.
  4. Document emès per l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró Municipal d'Habitants.
  5. Document emès per l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona en un període de temps determinat d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró Municipal d'Habitants.
  6. Document emès per l'Ajuntament que acredita l'empadronament de totes les persones que conviuen en un mateix domicili d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró Municipal d'Habitants.
  7. Document emès per l'Ajuntament que acredita l'empadronament de totes les persones que conviuen en un mateix domicili en una data determinada d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró …
  8. Certificat signat per la Secretària de l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró Municipal d'Habitants.
  9. Certificat signat per la Secretària de l'Ajuntament que acredita l'empadronament de totes les persones que conviuen en un mateix domicili d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró …
  10. Certificat signat per la Secretària de l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona d'acord amb les dades actuals que consten en el Padró Municipal d'Habitants.
Pàgina 1 de 2 Següent
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/11/2020 a les 10:46h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional