Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/03/2018

Capçal seu 2
Portada > Promoció Econòmica > Autocupació Incorpora (Escola Pia Granollers)

Autocupació Incorpora (Escola Pia Granollers)

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, l’Escola Pia de Granollers juntament amb l’Obra Social “la Caixa” van signar un conveni per potenciar la inserció laboral del territori.

La finalitat d’aquest conveni és la de sensibilitzar a les empreses del poble sobre la inserció laboral, que afegeix valor social i competitivitat a l’empresa.

L’acord té com a objectiu afavorir, a través de polítiques i accions concretes, una major incorporació al món laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar una feina, com ara joves en situació de vulnerabilitat, aturats de llarga durada, dones víctimes de la violència de gènere, immigrants i persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, entre d’altres.

El programa Incorpora de "la Caixa" representat per l’Escola Pia de Granollers s’encarregarà, entre d’altres tasques, de la preselecció de candidats, el seguiment del seu procés de formació i de l’acompanyament i recolzament en l’adaptació al lloc de treball, oferint a la institució empresarial un servei gratuït d’assessorament en accions de responsabilitat social centrades en la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Més informació: https://www.incorpora.org

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2018 a les 09:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional