Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:07/03/2021

Capçal seu 2
PORTADA > Promoció Econòmica > Autocupació Incorpora (Escola Pia Granollers)

Autocupació Incorpora (Escola Pia Granollers)

L’Ajuntament, junt a l’Escola Pia de Granollers i l’Obra Social “la Caixa” van signar un conveni per potenciar la inserció laboral del territori.

L’acord té com a objectiu afavorir, a través de polítiques i accions concretes, una major incorpo-ració al món laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar feina, com ara joves en situa-ció de vulnerabilitat, aturats de llarga durada, dones vícti-mes de la violència de gènere i persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, entre d’altres.

El programa que porta a terme l’Escola Pia de Granollers s’encarrega, entre d’altres tasques, de la preselecció de candidats, el seguiment del seu procés de formació, així com de l’acompanyament i recolzament en l’adaptació al lloc de treball, junt amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, en els projectes que es porten a terme al municipi. S’ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament en accions de responsabilitat social centrades en la integració laboral de col·lectius vulnerables.

El programa “Incorpora” també ofereix un servei d’assessorament per projectes empresarials per a nous emprenedors. Aquest servei també ofereix formació laboral encaminada sobretot a la reinserció dels col·lectius que més han patit la crisi.
Properament també es farà formació per a joves fins a 29 anys.

Més informació: https://www.incorpora.org

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/04/2018 a les 10:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional