Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

Capçal seu 2
PORTADA > Promoció Econòmica > La variant

La variant

La carretera C-59 forma part d’un dels eixos viaris de comunicació que va des de Santa Perpètua de Mogoda a Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Castellterçol i fins a la connexió amb l’Eix Transversal.

Del nou estudi informatiu es desprèn que serà una carretera de la xarxa comarcal que discorre per l'oest del nucli urbà, amb una longitud de 4 quilòmetres amb un carril per sentit de circulació, un d’addicional d’avançament per a trànsit lent a la pujada, amb rotondes a nivell i velocitat de projecte de 80 km/h. El cost de la variant està fixat en uns 24 milions d’euros aproximadament. Aquest estudi presenta 3 alternatives de recorregut, però l’inici, el final i la rotonda a la carretera de Gallifa són comunes.

El Diari Oficial de la Generalitat va publicar el 24 de maig l’anunci d’informació pública dels estudis de la variant de Sant Feliu de Codines (C-59). La nova via evitarà el trànsit de pas per l’interior del municipi, de manera que permetrà millorar la seguretat i la fluïdesa de la circulació en tot aquest àmbit. Més informació del projecte aquí.

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2018 a les 09:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional