Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:07/03/2021

El municipi

Sant Feliu de Codines

Sant Feliu de Codines sempre ha estat un municipi amb molta història a les espatlles, situat al Vallès Oriental, a uns 500 metres sobre el nivell del mar. És un espai privilegiat que gaudeix d’un clima molt favorable i unes grans vistes de Sant Sadurní de Gallifa i del Vallès, ja que està situat als darrers contraforts dels Cingles de Bertí vers les terres més planes de la conca del Tenes i la riera de Caldes.

El seu entorn natural i la proximitat que té a les grans ciutats ha fet que Sant Feliu de Codines sigui un espai per a molts residents i un lloc per a poder passar una temporada de vacances. Seria l’exemple d’Antoni Gaudí (que va deixar com a record el disseny de l’estendard de l’Orfeó Feliuà, exposat al museu Arqueològic Municipal), el Dr. Robert o el filòleg Pompeu Fabra, Francesc Cambó, Jaume Balmes i molts més.

Actualment Sant Feliu de Codines té una població de més de 6.000 habitants.

És un poble viu; durant l’any se celebren varies fires i festes com la fira de la carbassa, fira del rellotge, fira de Nadal, la Festa Major (celebrada el tercer cap de setmana de setembre), la festa de Sant Antoni o l’Escudella de Carnestoltes, entre d’altres.

És imprescindible visitar el Museu Municipal de can Xifreda, el Parc Usart que compta amb un gran mirador, la Ruta Modernista, el Cim d’Àligues (centre únic en el seu gènere en l’estudi, mostra, cria i vol d'aus rapinyaires) i un llarg etcètera que per descobrir-ho s’ha de visitar Sant Feliu de Codines.

Darrera actualització d’aquest contingut: 08/07/2020 a les 12:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional