Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:17/01/2021

Capçal Visita general 1

Emergències

L'organisme encarregat de prestar aquest servei d'atenció de trucades d'urgència és un ens públic, el Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya.

El Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya –CAT112– és una entitat pública gestionada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i que, per tant, comparteix els objectius comunitaris del Govern de Catalunya.

El Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya centralitza totes les trucades urgents per tal que qualsevol persona pugui sol·licitar els serveis públics d'emergències sanitàries, extinció d’incendis i salvament, seguretat ciutadana i protecció civil quan es trobi en una situació d’emergència: accidents, incendis, robatoris, agressions, violència masclista, rescats o catàstrofes.

Dona resposta immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

És un servei públic d’accés universal, gratuït i permanent per a totes les persones des de qualsevol tipus de telèfon, fix o mòbil.

El Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya és una empresa pública líder a Europa en servei públic d'urgències, tant pel servei a la ciutadania com per la gestió de la informació que aporta als diferents cossos d'emergències, com són policies, sistema d'emergències mèdiques, bombers, protecció civil o agents rurals, i desenvolupa una estratègia per oferir el millor servei.

La missió del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya és contribuir a donar una resposta ràpida, senzilla, eficaç i coordinada a les peticions urgents d'assistència que faci qualsevol ciutadà o ciutadana en el territori de Catalunya en matèria d'atenció sanitària, d'emergències ambientals, d'extinció d'incendis i salvament i de seguretat ciutadana i, a més, fer una aportació decidida a la societat.

La visió del CAT112 és ser una empresa líder del mercat de les emergències, amb vocació internacional, orientada a la generació de valor per a la ciutadania, cossos d'emergència, el personal professional i la societat en conjunt.

L’entitat basa la seva gestió en l’actuació responsable i l’eficiència econòmica amb una voluntat de compromís amb el desenvolupament socioeconòmic de les persones i el territori, que comparteix amb el Govern de Catalunya.

Contacte

  • Nom: Emergències
  • Telèfon: 112
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 13:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional