Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

Capçal Visita general 1

Zona Esportiva Solanes

Sant Feliu de Codines disposa d'una zona esportiva situada enmig de la natura, la Zona Esportiva Solanes. Aquesta instal·lació està ubicada a la urbanització Solanes entre el carrer Penya Esportiva i el carrer Muntanya, als afores del municipi en direcció Gallifa o Sant Llorenç Savall.

La Zona Esportiva Solanes és municipal i consta d'una pista poliesportiva descoberta, dues pistes de tennis, un frontó, una piscina a l'aire lliure, vestidors col·lectius, sales de reunions, una zona d'esbarjo infantil una sala menjador, un bar i terrasses exteriors (Instal.lacions: 93 866 27 68 Ajuntament). La piscina municipal està oberta a l'estiu i s'organitzen cursos de natació adreçats als nens i nenes el mes de juliol.

Tant si formes part d'un entitat o ets particular pots reservar diversos espais de la Zona Esportiva Solanes segons les teves necessitats: la sala gran menjador, la terrassa, les pistes de tennis i la de futbol sala. Cal que t'informis a l'Ajuntament i omplis la sol·licitud específica de reserva d'espais de la zona esportiva.

La pista de frontó i les de pàdel acullen els entrenaments i partits de la Lliga del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Pilota en què participa el Club Atlètic Sant Feliu, que és qui gestiona aquesta instal·lació. Al llarg de l'any el Club Atlètic Sant Feliu organitza diversos tornejos de frontó i pàdel oberts a tothom.

Contacte

  • Nom: Zona Esportiva Solanes
  • Adreça: Entre els carrers Penya Esportiva i Muntanya. Urbanització Solanes. Direcció Gallifa.
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Sant Feliu de Codines
  • Telèfon: 93 866 27 68 (Ajuntament)
  • Fax: 93 866 26 34
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: http://www.atletic.org
  • Responsable: Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Adreça: Pl. Josep Umbert Ventura, 2. Horari: de dilluns a divendres, de 9h a 14h i dissabtes de 10 a 13h. Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Telèfon: 93 866 27 68. Fax: 93 866 26 34
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/07/2020 a les 12:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional