Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:03/03/2021

Capçal turisme
PORTADA > Turisme > Excursions i rutes > En BTT a Santa Coloma Sasserra

En BTT a Santa Coloma Sasserra

Dificultat: Ruta fàcil, molta pista.
Itinerari: Era Nova – el Perer – Sant Quirze Safaja – Urb. Solà del Boix – Horta de Castellterçol – Ctra. de Castellcir – GR177 – Sta. Coloma Sasserra – El Giol – Castellcir – Balma del Vilardell – Embassament de Sant Quirze Safaja – Torrent de la font del Boix – Coll de Poses – Pinars del Badó – Revolt de la Font de la Serp – Sant Climent – Pla de la Costa – Era Nova
Llargada: 36,5 km
Desnivell: 950 m

 

Descripció: Direcció al Cim d’Àligues agafem la pista del Perer tot enfilant-nos pel cingle. Passem el mas i arribem a la carretera de Centelles. Girem a la dreta i seguim direcció a Centelles fins que al següent encreuament trenquem a l’esquerra en direcció a Sant Quirze Safaja. Creuem el poble per la carretera principal, entrem a l'urbanització Solà del Boix fins que arribem a la zona esportiva El Roure.

Agafem el camí que voreja la carretera C-59 direcció Castellterçol, passem la masia de l’Horta i continuem per la carretera de Castellcir fins que ens trobem la masia El Prat. A partir d’aquí seguirem el GR-177 fins trobar-nos a Santa Colom Sasserra.

En aquest indret podem descansar observant la bonica casa del Giol i la Rectoria.

Seguidament desfem el camí fins a Castellcir i travessem el poble seguint el GR-177. A l’arribar a les últimes cases trenquem a l’esquerra i abandonem el GR. Ens llencem fent esses cap a Cal Sans i seguidament travessem un tancat ple de vaques i vedells a la Balma del Vilardell. Anem a parar a l’embassament del Parc de l’Aigua, de Sant Quirze Safaja. Travessem el poble en direcció Castellterçol i agafem el torrent de la Font del Boix. El camí dret i ple de fang ens porta fins a Coll de Poses. Passem per l'urbanització Pinars del Badó i davallem per un camí espès fins al Revolt de la Font de la Serp. Pedalem un xic per la carretera en direcció a Centelles i agafem el primer camí que trobem a la dreta. És el camí de Sant Climent. Passem prop de l’ermita i baixem fins que travessem el Torrent dels Horts. Ens acostem al poble tot vorejant camps d’oliveres, travessem la carretera i baixem pel Pla de la Costa fins arribar novament a Sant Feliu de Codines.

(La Pinya, núm. 126)

Contacte

  • Nom: En BTT a Santa Coloma Sasserra
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2015 a les 09:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional