Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Utilitats > Protecció de dades personals

Protecció de dades personals

De conformitat amb el que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'Ajuntament informa que les dades sol·licitades i/o recollides són de caràcter obligatori i passaran a formar part d'un fitxer titularitat de l'Ajuntament, amb la finalitat de donar resposta a la relació establerta entre les dues parts dins l'àmbit de la nostra competència, essent tractades de forma confidencial.

La negativa a facilitar la informació requerida facultarà a l'Ajuntament a exercitar les accions administratives necessàries. Igualment s'informa que podran ser cedits de conformitat amb la legislació vigent. El titular de les dades podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei, electrònicament a la Seu electrònica presentant instància amb certificat digital o bé presencialment al Servei d'Atenció Ciutadana, acreditant degudament la seva identitat.

Accés al web: Agencia Española de Protección de Datos

Accés al web: Autoritat Catalana de Protecció de Dades

En diverses pàgines del web institucional de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, es sol·licita als usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça..., per tal de dur a terme la gestió o servei que han sol·licitat, i amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers de l"Ajuntament d’acord amb la legislació o la normativa vigent en cada cas.

L’Ajuntament garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i també la implantació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixin la seguretat d’aquestes dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l"usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional