Sant Feliu de Codines es manifesta contra el terrorisme

Diumenge, 14 de de març de 2004 a les 00:00

Els santfeliuencs van omplir divendres al vespre la plaça Josep Umbert Ventura en la concentració silenciosa de cinc minuts que va convocar l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines per solidaritzar-se amb els familiars de les víctimes dels atemptats d'ahir a Madrid. El municipi, que està de dol, va expressar el rebuig a qualsevol acte de violència. Divendres al matí, però, les manifestacions de suport a les víctimes dels atemptats també es van fer paleses als centres escolars del municipi, que van aturar les classes a les 12h per llegir manifestos i fer un minut de silenci en solidaritat amb el poble de Madrid.

Els alumnes i professors del CEIP Jaume Balmes, l'escola Immaculat Cor de Maria i el SES Manuel Carrasco i Formiguera es van adherir divendres al migdia a les concentracions silencioses contra el terrorisme. L'Institut de Sant Feliu va organitzar un acte de pau i solidaritat amb la lectura de manifestos i la penjada de pancartes contra la violència. L'activitat docent va quedar suspesa a partir de les dues del migdia en senyal de protesta. L'alcalde de Sant Feliu, Francesc Pineda, i els regidors del consistori van assistir a les convocatòries. Davant la brutalitat dels atemptats de dijous 11 de març a Madrid, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va convocar tota la ciutadania divendres 12 de març a les 20h, a una concentració silenciosa a la plaça Josep Umbert en solidaritat amb les víctimes i rebuig al terrorisme.
En el document que adjuntem podreu llegir íntegre el Manifest que va redactar la junta de directors dels centres escolars del Vallès Oriental.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40