Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Ha engegat la 9a temporada d'Ona Codinenca

Ha engegat la 9a temporada d'Ona Codinenca

17/10/2012

Pots escoltar la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines al 107.2 FM i per internet, en directe, a www.onacodinenca.cat

Ona Codinenca presenta una temporada 2012-2013 amb noves incorporacions i la continuïtat dels programes de sempre. Aquest setembre han engegat un total de 27 programes entre produccions pròpies, programes de Radio Silenci de La Garriga, i programes externs emesos a través de la plataforma Sindicada de La Xarxa (www.xarxaradio.cat).

S'ha estrenat els dilluns "Petits grans trapelles", un pograma quinzenal per a petits i grans. També han començat les noies de la Xerrameca els dimarts parlant de l'actualitat del poble amb un accent ben jove, seguit d'una novetat molt especial: "The 3E show (eclectic evening edition)" un programa musical presentat per Rod Cantlay en anglès!

Dimecres a les 10 del vespre va entrar en escena "Vitamina M", amb la millor música dels 80's, 90's i 00's de la mà de'n Lluís Agustí. I per acabar la setmana amb el millor humor, els Arran i arreu va engegar la segona temporada el divendres, també a les 10 del vespre.

A partir del 15 d’octubre, la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, que forma part de les emissores de COMRàdio, reprèn l’emissió de l’Onescat, un curs de català inicial per ràdio adreçat a persones nouvingudes que no tenen cap coneixement de llengua catalana. L’objectiu principal és fomentar el coneixement i l'ús de la llengua catalana en les situacions comunicatives quotidianes, com presentar-se o fer i respondre preguntes molt senzilles de temes personals. El curs s'estructura en 17 programes, de 20 minuts de durada.

Ona Codinenca emet cada setmana un capítol, de dilluns a divendres, a les 11 del matí (d’11 a 11.20 h). L’Onescat és un programa elaborat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i enregistrat i produït per COMRàdio.

El Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental, que coordina els cursos de català i el programa Voluntariat per la llengua a Sant Feliu, col·labora en la difusió d’aquest programa entre els alumnes del curs bàsic de català i les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua.

Molts programes tenen continuïtat

Als programes de temporades passades: Ralet ralet, el Tu Jugues, l'Anem a la muntanya, elVaKaXuTa, el Va un cargol i derrapa, el Veus, el Va de Sardanes, el Tal com raja, l'Arran i arreu, el Vivències, el De tots colors, el Fase Alternativa, el DJ Markiii, se sumen el Petits grans trapelles, el Què es cou?, el Xerrameca, el The 3E show i el Vitamina M.

A més, de Ràdio Silenci s'emet el 7 llunes màgiques. I de la plataforma Sindicada de La Xarxa s'emeten el Boulevard, el Jazz FM (radio Terrassa), l'Onescat, el Catsons i el Peluts (Mataró Radio). A més, la programació infantil es complementa també amb el programa La Moixiganga, de Ràdio Sant Quirze.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Notícies de la ràdio
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/10/2020 a les 13:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional