Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Ona Codinenca s’adhereix a la Xarxa Audiovisual Local

Ona Codinenca s’adhereix a la Xarxa Audiovisual Local

25/02/2015

La celebració del Patronat de la ràdio Ona Codinenca el passat divendres 13 de febrer a l’Ajuntament va servir per presentar l’adhesió de l’emissora municipal al protocol general dels serveis de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) de la Diputació de Barcelona, que actua com a agència de notícies i presta serveis de comunicació a les administracions locals. Amb aquesta incorporació Sant Feliu de Codines tindrà més projecció informativa ja que moltes notícies de la Xarxa es comparteixen a nivell nacional.

La Xarxa és una plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació locals adherits amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals. Amb aquesta adhesió, la Xarxa posa a disposició d’Ona Codinenca diverses eines per distribuir i compartir continguts.

El cap d’informatius d’Ona Codinenca, Marc Guadilla, coordinarà els continguts amb la Xarxa Audiovisual Local.

Arxivat a: General, Notícies de la ràdio
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 11:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional