Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:30/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > S'han col·locat pilones semiautomàtiques a la zona de les Granges

S'han col·locat pilones semiautomàtiques a la zona de les Granges

11/05/2015

A Sant Feliu de Codines, a la zona de les Granges s’han col·locat pilones semiautomàtiques a tots els camins d’accés que porten on viu gent, hi ha alguna indústria o magatzem així com a tots els accessos que duen a les Granges de “Can Masclans” o “Can Deu”.

A partir de dilluns 11 de maig,  a les 22.30 hores de la nit, tots els accessos que porten a aquesta zona quedaran tancats des de les 22.30 hores fins les 6.30 hores del matí, tots els dies de l’any. Claus en tenen tos els propietaris i usuaris de la zona i la Policia Local de Sant Feliu de Codines. Durant la nit ningú quedarà aïllat o no podrà entrar a la zona, ja que la policia local treballa tots els dies, les 24 hores, i qui hagi d’anar a aquesta zona i no tingui clau, la policia l’obrirà, havent-se acreditat prèviament com a propietari/a de la zona o usuari/a.

Amb aquesta actuació, l’ajuntament de Sant Feliu de Codines i els propietaris o usuaris de la zona de les ”Granges de Can Deu“ o “Can Masclans” esperem eliminar els robatoris o els actes vandàlics que de tant en tant ha patit la zona. El pas a vianants no quedarà mai tallat, però amb les pilones es pretén limitar l’accés a la zona en hores nocturnes dels vehicles de 4 rodes, sobretot furgonetes o utilitaris, utilitzats freqüentment en els robatoris que la zona ha sofert alguna vegada.

Arxivat a: General, Notícies de Seguretat i Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/09/2020 a les 12:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional