Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > La 12a temporada d'Ona Codinenca compta amb 25 programes de producció pròpia

La 12a temporada d'Ona Codinenca compta amb 25 programes de producció pròpia

28/10/2015

Ona Codinenca va arrencar el 21 de setembre la 12a temporada de la seva història amb 25 programes de producció pròpia. La graella combina la informació local amb d’altres de temàtics i d'informació general. Entre les característiques de qui fan possible aquesta xifra rècord de programes hi ha persones d’un ampli ventalls d’edats, des dels 14 anys fins superada la vuitantena.

Entre les noves apostes hi ha el butlletí d’informació local “Codines al dia” que es fa cada dilluns i dijous i s’emet dues vegades al dia i l’emissió d’una radionovel·la per capítols. Pel que fa a les novetats, s’estrena el programa de viatges “El Viatge a l’altre”; “El celler”, un programa dedicat a la política des d’un àmbit estatal, “A fer punyetes!”, un espai d’humor i “Prenent consciència”, una manera diferent de veure la ciència. A més, es recupera un espai dedicat a la política municipal. Serà “Taula per cinc”, un debat mensual amb portaveus dels partits representats a l’Ajuntament.

La ràdio manté els programes mítics, en antena des del primer dia, com el programa esportiu “Tu Jugues” o el magazin local “Tal com raja”. Entre els programes d’entreteniment hi trobem “Xerrameca”, dedicat a notícies curioses del poble i les rodalies i “Viviències” per repassar la història del municipi i l’actualitat des del punt de vista dels més sèniors de la casa. Tampoc falten espais temàtics consolidats al llarg de les últimes temporades com l’ “Anem a la muntanya”, “L’esport no para”, “A cau d’orella”, “Petits grans trapelles”, “Què es cou”, “Parlem del Barça”, “La tertúlia” i “Sexe i Ganxo”. Tampoc falten els programes amb propostes musicals: “Fase alternativa”, “Dance the club”, “Va de sardanes”, “The 3E show” i “Vitamina M”.

La graella la completen les connexions amb La Xarxa. De 4 a 7 amb “La Tarda” que compta amb col·laboracions fetes des d’Ona Codinenca i als matins i als vepres amb el “Notícies en Xarxa”. Els caps de setmana, a la tarda, també s’emet el programa esportiu “En joc”. A més de programes de la sindicada de La Xarxa o compartits amb altres ràdios.

El programes de producció pròpia tenen reposicions al llarg de la setmana, al cap de setmana i es poden escoltar a la carta al web www.onacodinenca.cat  i a l’APP d’Ona Codinenca clicant aquí per a més informació.

L’emissora es prepara per l’acte de celebració del desè aniversari d’Ona Codinenca que es va complir el 9 de gener.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Notícies de la ràdio
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 11:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional