Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:30/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines signa un conveni de col·laboració amb Creu Roja Caldes, Palau i Sant Feliu

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines signa un conveni de col·laboració amb Creu Roja Caldes, Palau i Sant Feliu

29/10/2015

L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, i Àngel Ampurdanès, en nom i representació de Creu  Roja Espanyola, en qualitat  de President  del Comitè Local de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans i  Sant Feliu de Codines, han signat recentment un conveni de col·laboració que preveu el foment i promoció d'activitats a realitzar per la Creu Roja al municipi de Sant Feliu de Codines.

L'Ajuntament atorgarà una ajuda de 1.500 euros a Creu Roja per a contribuir al finançament de les seves estructures i personal necessari per dur a terme les diferents accions proposades al Conveni, a través del Voluntariat. Les actuacions van encaminades a pal·liar les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

Serveis com el rober, el magatzem d’estris per a nadons, la promoció de l’envelliment saludable, la campanya de Reis per als infants més desfavorits, el programa d’aliments i productes de primera necessitat, així com el suport a l’alimentació infantil dels infants en risc de malnutrició; seguiran prestant-se a la vila, en consonància com fins ara amb els Serveis Socials municipals i les altres entitats dedicades a tasques socials que desenvolupen la seva activitat a la nostra localitat.

Arxivat a: General, Notícies de Seguretat i Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/09/2020 a les 12:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional