Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:30/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament ofereix un autobús de tornada pels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que es desplacen a Caldes

L'Ajuntament ofereix un autobús de tornada pels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que es desplacen a Caldes

03/07/2018

Si el vostre fill o filla està en edat de fer 1r, 2n de Batxillerat o Cicles Formatius (ensenyaments postobligatoris) i s'ha de desplaçar a Caldes de Montbui, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ofereix un autobús a les 14.35h per tal de donar servei als instituts l'INS "Manolo Hugué" i l'Escola Pia.

Per informar-vos sobre aquest servei la regidoria d'Ensenyament us convoca el dimecres 23 de maig a les 20.00h a la sala d'actes del Centre Cívic.

Cursar Batxillerat o Cicles Formatius és una opció d'estudis voluntària, ja que es produeix a partir dels 16 anys, quan finalitza l'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Molts nois i noies de 16 i 17 anys cursen aquests estudis postobligatoris i, en gran mesura, a les opcions educatives de Caldes de Montbui, tant l'INS "Manolo Hugué" com a l'Escola Pia. En aquests centres s'entra a les 8 del matí i per tant, l'autobús que surt de Sant Feliu de Codines a les 7.30h permet a l'alumnat arribar a temps a classe.

No obstant, al migdia, l'alumnat dels dos centres surt a les 14.30h i no passa cap autobús fins a les 15.15h i, per això, l'Ajuntament ofereix aquest servei d'autobús a les 14.35h.

Aquesta pot ser una mesura que doni servei a les necessitats de transport de la majoria d'alumnes d'ensenyaments postobligatoris de Sant Feliu de Codines que cursen aquests estudis a Caldes de Montbui.

 

Termini per presentar les sol·licituds: 6 de juliol de 2018

Si esteu interessats en sol·licitar aquest servei de transport cal que ompliu degudament la sol·licitud específica que s'adjunta i la presenteu presencialment al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14h) o per internet a través de la Seu Electrònica, amb la documentació que es demana.

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/09/2020 a les 12:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional