Obert el termini per participar al 12è Certamen de Narració Breu “Hi havia una vegada” de Sant Feliu de Codines

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

A Sant Feliu de Codines es convoca la 12è Certamen de Narració Breu “Hi havia una vegada”, organitzat per l’Ajuntament, la Biblioteca municipal i la ràdio municipal Ona Codinenca.

 

Presentació de treballs

De l’4 de febrer al 23 de març de 2019 a la Biblioteca municipal.

Els fulls d’inscripció i els sobres es poden recollir a l’Ajuntament, a la Biblioteca municipal, al Centre Cívic i a les Secretaries de les escoles.

Participants

Poden participar-hi nens i nenes de 1r a 6è de Primària, joves de 1r a 4t d’ESO i Batxillerat i adults a partir de 18 anys.

El certamen compta amb 5 categories pel premi de Narració Infantil (1, 2 i 3), Narració Juvenil (1) i Adults. El tema, l’argument i l’estructura és lliure.

Acte de lliurament de premis

L’acte de lliurament de premis es farà dijous 25 d’abril, a les 18.30h, al Centre Cívic dins els actes de celebració de Sant Jordi.

 

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la Biblioteca municipal mitjançant el correu electrònic b.st.feliuc.jpa@diba.cat

Les bases es poden consultar al web www.santfeliudecodines.cat , al web d’Ona Codinenca www.onacodinenca.cat i a la Biblioteca virtual bibliotecavirtual.diba.cat.

Darrera actualització: 01.04.2021 | 09:03