Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:09/12/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Fira de Nadal

Fira de Nadal

25/11/2019

Divendres 13 de desembre a partir de les 17 hores es donarà el tret de sortida a una nova edició de la tradicional Fira de Nadal que tindrà lloc al carrer Joan Maragall, passatge Mules, carrer Rocafort i carrer Doctor Miquel Vila. Hi podreu passejar i començar a fer les vostres compres nadalenques fins diumenge 15 al migdia. Enguany hi haurà una quarantena de parades, amb gran varietat de mostres de productes d’alimentació artesana (embotits, formatges, coques, pastisseria...), articles de Nadal (espelmes, pessebres, plantes de Nadal...), roba, patchwork, manualitats, joguines, llibres i contes, bijuteria i regals de tot tipus. 

Durant els tres dies de la Fira es podrà gaudir d'una pista de patinatge al plaça Josep Umbert Ventura i els més petits de casa podran visitar la bonica Casa dels Desitjos del Pare Noel a l'antiga farmàcia de la plaça. Una casa on tots els nens i nenes que vulguin podran dur la seva carta al Pare Noel, ja que ha sigut el Tió qui l'ha convidat a venir a veure'ns. 

 

Una fira emmarcada en La Marató de TV3
Diumenge 15, durant la Fira, diferents entitats locals posaran parades solidàries amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Les parades de les entitats local col·laboradores faran un donatiu per a col·laborar amb La Marató. D'altra banda, durant la tarda, les entitats col·laboradores actuaran al Centre Cívic La Fonteta (totes aquelles que vulguin particpar cal que es posin en coantcte amb l'Ajuntament). 

Quan tinguem més informació dels actes de La Marató actualitzarem les dades al mateix web de l'Ajuntament. 

 

Organitza: Grup de Comerciants Codinencs i Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 

Col·labora: Diputació de Barcelona. 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2019 a les 11:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional