Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal es consolida i és tot un èxit de participació i assistència

La Fira de Nadal es consolida i és tot un èxit de participació i assistència

16/12/2019

La Fira de Nadal d'aquest passat cap de setmana va ser tot un èxit de participació i assistència. Hi va haver 32 parades situades a la plaça Josep Umbert Ventura, carrer Joan Maragall, passatge Mules, carrer Rocafort i carrer Dr. Miquel Vila. La meitat de paradetes van ser vingudes de fora i la resta de comerciants de Sant Feliu. Van ser molt variades: de formatges ecològics, coques artesanes, roba, plantes, bijuteria, articles de Nadal, decoració, joguines...

Tothom n'ha fet una valoració molt positiva. La pista de patinatge, organitzada per a l’Ajuntament, va tenir molta gent i la Casa del Pare Noel (organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants Codinencs) va ser un èxit de visites.

Diumenge a les 12 del migdia es va fer l’entrega de premis de la campanya Corretapes 2019 on el primer premi va ser pel Restaurant Tres Tombs, el segon pel Nou Can Vidal i la Pastisseria Can Bosch va rebre un esment especial. També es va fer el sorteig d’un àpat per a dues persones a gaudir en el restaurant guanyador. El premiat va ser: Marc Iriarte Marín i la butlleta va ser entregada per a la Cocteleria Diva’s.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/09/2020 a les 13:45h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional