Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines dóna suport als ferits i víctimes per l'explosió de la Canonja

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines dóna suport als ferits i víctimes per l'explosió de la Canonja

15/01/2020

Dimarts 14 de gener al vespre, al polígon Sud de Tarragona, al terme municipal de la Canonja, va fer explosió un tanc d'òxid d'etilè de l'empresa IQOXE, deixant el tràgic balanç de tres persones mortes i set ferides. L'explosió es va poder sentir a diversos punts del Camp de Tarragona i fins i tot a municipis situats a més de 20 km de distància.

Des de l’ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar el nostre condol als familiars de les víctimes mortals, així com el nostre suport als ferits, i als habitants de La Canonja i de Tarragona, sovint exposats a emergències i accidents per l’elevada concentració d’un tipus d’indústries molt concret a la zona; a més dels cossos de bombers, protecció civil, seguretat, sanitaris i d'altres efectius que estan treballant a la zona afectada, amb el desig d’una ràpida recuperació dels ferits i de tota la població afectada.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2020 a les 12:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional