Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > S'han recollit 4.005 kg de roba usada durant el quart trimestre del 2019

S'han recollit 4.005 kg de roba usada durant el quart trimestre del 2019

20/01/2020

El balanç final de recollida de roba per l'any 2019 ha estat de 16.823 kg

Sant Feliu disposa de tres contenidors de recollida de roba usada situats a la Font dels Àlbers (C/ Anselm Clavé), a l'av. Escoles amb Consell de Cent i al C/ Dr. Fleming amb Av. Pau Casals i durant el quart trimestre de 2019 s'han recollit 4.005 kg de roba. Així doncs, el bañanç final de roba rcollida durnant el 2019 ha estat de 16.823 kg. 

Els contenidors estan gestionats per la Fundació Formació i Treball "La Fundació Amiga", creada per Càritas l’any 1992 amb els objectius de formar i inserir laboralment persones en risc d’exclusió social, i gestionar l’entrega de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables derivades de la pròpia Càritas.

Els tèxtils que estan en bones condicions es destinen a programes d’entrega social i a la venda a través de canals solidaris de comercialització. Els beneficis obtinguts per aquests canals són invertits íntegrament en programes d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió ateses per l'ONG. Els tèxtils que no es poden reutilitzar, si estan compostos per materials reciclables com el cotó, són reciclats en altres productes com a material d’aïllament o draps industrials. La resta de les fraccions s’envien a plantes de valorització energètica.

Arxius adjunts

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 11:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional