La Comissió de Reis fa un reconeixement per la seva llarga tasca a Joan Sagalés "Rateta"

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

El divendres 14 de febrer la Comissió de Reis ha reconegut per la seva llarga tasca i els seus mèrits a Joan Sagalés "Rateta", durant el sopar que anualment es fa com a reconeixement a tots els voluntaris i voluntàries de la Comissió. 

Aquest ha consistit en un quadre elaborat per l'artista Ferran Mur, on apareix la molta feina que fa el Joan, constantment i de forma altruista, per la societat codinenca. 

Durant l'acte, el president de la Comissió de Festes, Francesc Roure, va agrair la feina feta a tots els voluntaris i voluntàries, tractoristes, maquilladores, perruqueres, vestuari, muntadors, la família del Mas Villar que cedeix les instal·lacions per la festa des de fa molts anys, els joves de les comparses tots els que d'una manera o altra fan d'aquesta una de les millors i més estimades festes de Sant Feliu de Codines. 

La regidora Esther Paracolls ha ressaltat que sense la tasca dels voluntaris i voluntàries el poble de Sant Feliu no podria gaudir de les moltes activitats que ens uneixen i fan del nostre un lloc a on cadascú se'l pot sentir com a seu. 

Darrera actualització: 30.03.2021 | 08:21