Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/03/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Teatre a les escoles

Teatre a les escoles

19/02/2020

L’Ajuntament realitza ja fa molts cursos el programa de teatre, música i dansa a les escoles amb col·laboració de la Fundació Privada Cultural de Granollers per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres educatius del municipi. Durant el curs 2019/2020 es continua treballant la sensibilització de la població infantil i juvenil envers les arts escèniques i musicals i formar espectadors de les arts en viu. És per això que Els nens i nenes de les escoles de Sant Feliu de Codines van a teatre al Centre Cívic La Fonteta.

La Fundació Privada Cultural de Granollers té dins els seus objectius acostar l’art als infants, amb una programació de música, teatre i dansa adreçades a les escoles del Vallès Oriental. És per això que es treballa conjuntament en la realització del programa, per tal de poder assolir els objectius plantejats.Amb la col·laboració també de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2020 a les 10:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional