BANC DELS ALIMENTS: El Coronavirus no ens atura però necessitem la teva empenta

Dissabte, 28 de març de 2020 a les 00:00

Tot i l'emergència sanitària del COVID-19, el Banc dels Aliments no pot parar la seva activitat: segueix garantint, en la mesura del possible, el dret a l’alimentació a les 113 mil persones que atén el Banc dels Aliments, a les que s’hi sumem persones cada dia per la situació que vivim.
 

El Banc no para gràcies a la vostra empenta. Te el ferm compromís de continuar amb la seva tasca, en la mesura que sigui possible, i trobar solucions per atendre a les persones en situació de vulnerabilitat a qui donem servei:

 

  • S’han distribuït més de 400 mil quilos d'aliments des de l’inici del confinament. El 30% dels aliments distribuïts van ser fruites i verdures. S’han entregat a les entitats socials receptores que segueixen estan operatives (entre el 70% i el 90%).
  • A la Conca d'Òdena s’ha creat un dispositiu especial, coordinat pels delegats de la zona amb la Creu Roja, el Consell Comarcal i els diferents Ajuntaments per fer-hi arribar aliments i per garantir la distribució a la resta de la comarca.
  • S’han adaptat el funcionament de l'entitat per tal de seguir les recomanacions sanitàries i poder treballar amb el màxim de garanties.
  • S’ha incorporat nou voluntariat més jove i s’ha contractat personal per dur a terme les tasques que, normalment, realitzen voluntaris molts d’ells, ara en situació de risc.

 

Gràcies a la gent, s’ha aconseguit recollir més de seixanta mil euros que els estan permetent seguir complint amb la seva tasca. Però no podem parar, ens esperen setmanes de confinament i la situació d’aquestes persones s’agreujarà. És per això que demanem que els seguiu ajudant per permetre continuar la seva missió.

 

Una vegada més moltes gràcies pel suport que sempre els doneu i pel que els esteu donant aquest dies.

 

Col·labora: https://www.bancdelsaliments.org/ca/dona/index.html?utm_campaign=emergencia-covid-19-2&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

 
Darrera actualització: 30.03.2021 | 08:06