Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/07/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Pere Pladevall renuncia com a alcalde i regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Pere Pladevall renuncia com a alcalde i regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

01/06/2020

L'Alcalde Pere Pladevall Vallcorba renuncia a la seva acta de Regidor a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines tretze anys després d'arribar a l'alcaldia de la nostra vila. Transcrivim el seu escrit de comiat de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.


"Benvolguts conciutadans i benvolgudes conciutadanes,
Fa 13 anys que vaig ser escollit alcalde de Sant Feliu de Codines. Jo i els regidors que m'acompanyaven del Partit Socialista de Catalunya, vàrem arribar al govern en una gran onada de canvi, amb una gran majoria de govern que volíem treure el poble de l'ensimismament en què estava sumit. Un gran suport popular per fer de Sant Feliu un poble més de tots, més obert i que l'ajuntament fos un lloc on tots i totes érem escoltats i que el poguéssim sentir la casa de cadascú de nosaltres. En definitiva, que el govern municipal esdevingués, com així ha sigut, el GOVERN DE TOTS.
Molts són els regidors i regidores que m'han acompanyat en aquesta aventura, tant del partit Socialista de Catalunya, com els no adscrits a cap partit o ideologia concreta, com els que en els darrers anys vàrem crear Junts per Sant Feliu de Codines. L'onada de canvi va arribar de la mà d'una gran il·lusió, i al cap dels anys, estic segur que els equips de govern que he liderat no han defraudat mai aquesta embranzida inicial.
En aquests tretze anys el poble ha canviat molt, hi ha molts més equipaments esportius, culturals i cívics, molta més activitat econòmica i molta més vida cultural, esportiva, social i col·lectiva, això és un fet, del qual me'n sento molt orgullós i no és possible obviar.
Moltes més persones que mai estan associades i col·laboren en activitats que fan el poble millor, molt més de tots. L'ajuntament ha sigut cada vegada més evident que és la casa de tothom, on tothom hi té cabuda, tothom és escoltat i sent la "casa gran" com a seva.
Tenim molts més serveis i moltes més necessitats que s'han anat cobrint a poc a poc, malgrat les greus crisis que s'han anat succeint en els anys dels meus mandats.
Jo ara haig de fer un pas al costat, però amb tot l'orgull del món contemplo com el poble que estimo ha esdevingut molt millor. Emprenc nous camins amb la satisfacció d'haver complert amb el mandat inicial i haver-lo mantingut en tensió fins al darrer dia.
En aquests anys els equips de treball que m'han acompanyat han anat obtenint sempre el vistiplau d'una majoria de persones, i sempre, sempre hem guanyat les eleccions. Persones sense interessos amagats en la política, que l'únic que volen és ser feliços al seu poble, treballant per ell i poder afavorir a quantes més persones millor puguin aquí, al nostre tros de terra entre els cingles i el cel, desenvolupar al màxim les seves potencialitats.
Estic segur que m'he equivocat en moltes coses, i us demano disculpes per això, però si no hagués fet res, segur que no m'hauria equivocat mai en res.
Deixo al govern un gran equip de persones que estimen el poble, que s'han empeltat de la nostra manera de fer, escoltant a les persones, posant-se a la seva pell i decidint després d'analitzar la suma de les diferents idees de tothom. Perquè JUNTS sumem, i amb les il·lusions intactes, el nostre profund amor pel poble on vivim perdurarà, i junts seguirem treballant per fer encara més gran el nostre Sant Feliu de Codines. El millor poble del món.
Moltes gràcies per tot! El meu cor batega to el que de bonic té el poble... un orgull haver pogut ser l'alcalde de tots i totes, sense cap excepció. Jo seguiré treballant pel poble, des d'on sigui, com sigui, de la manera que sigui, com he anat fent des que tinc ús de raó. Porto el poble a la sang. Molt agraït de tot. Fins sempre!!!
Pere Pladevall Vallcorba, vostre.
Sant Feliu de Codines. 29 de maig de 2020."

Des d'aquest Consistori, i copsant les sensacions sentides dels diferents grups municipals, volem donar-li les gràcies per aquests anys de dedicació exclusiva a desenvolupar la seva tasca, i desitgem que el seu futur li presenti tota mena de bones sensacions i felicitat en tot el què vulgui fer a partir d'aquest moment.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional