Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:27/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Qui corre guanya! ACTIVEM EL COMERÇ LOCAL

Qui corre guanya! ACTIVEM EL COMERÇ LOCAL

01/07/2020

Ara, ja de ple immersos en la nova represa, tots els comerços de Sant Feliu han reprès la seva activitat diària, oferint un tracte personalitzat i productes de km0. Una xarxa comercial de proximitat que hem de potenciar per unir a tots els vilatans de Sant Feliu i alleugerir l’economia local. És per això que el Grup de Comerciants Codinencs,
Codines Centre Comercial, l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i la Diputació de Barcelona han engegat la campanya comercial “Qui corre guanya! ACTIVEM EL COMERÇ LOCAL”.

Aquesta campanya, que s’inicia el dissabte 4 de juliol, pretén reactivar el comerç local a través d’unes butlletes mitjançant les quals s’obtindran vals de 15€ per gastar als establiments locals.

  • Cada establiment adherit tindrà el cartell de la campanya “Compra i guanya!” en un lloc visible per a poder identificar quins són els que hi participen.
  • Per tal que la butlleta sigui vàlida, ha de contenir: dades correctes de la persona, telèfon de contacte i 5 segells de diferents establiments adherits a la campanya. Les butlletes que no estiguin ben omplertes no es tindran en compte, el segell es posarà sempre que la compra sigui superior a 10€.
  • Des de dissabte dia 4 fins al 18 de juliol es podran omplir les butlletes. A partir del dijous 16 de juliol ja es podran canviar les butlletes omplertes pels vals valorats en 15€.
  • Per obtenir aquestes butlletes, l’Ajuntament posarà una paradeta a la plaça el dissabte 4 de juliol. Els vals es podran bescanviar a Can Basté, a Can Turret, a Mobles Vallcorba o a la Papereria La Plaça.
  • El termini per gastar el vals és fins el 31 de juliol de 2020.
Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/10/2020 a les 13:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional