Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Ús i obertura del cementiri i tanatori municipal

Ús i obertura del cementiri i tanatori municipal

01/07/2020

Segons el document aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc en data 15 de juny de 2020, en el que es regulen les activitats religioses i específicament les vetlles i funerals, i després d'analitzar les ordres ministerials i les de flexibilització de les restriccions de les diferents fases del confinament per la COVID-19, es determina que:

Ús del cementiri municipal:
• Es reobre en el seu horari normal d'estiu (de 10 a 21 h) el cementiri municipal quedant tancats els seus lavabos.
• A l'espai s'han de respectar les distàncies de seguretat de 2 m així com l'ús de mascaretes si no es pogués fer compliment d’aquesta distància.

Vetlles, cerimònies, sepelis i enterraments:
• S'autoritza la vetlla en tota mena d'instal·lacions, públiques o privades, amb un límit màxim de 50 persones en espais a l'aire lliure i 25 persones en espais tancats sempre que l’aforament ho permeti.
• Al Tanatori Municipal l’aforament màxim serà de 10 persones i caldrà mantenir les finestres obertes en tot moment per assegurar una bona ventilació de l’espai.
• Serà obligatori l'ús de mascaretes tant al tanatori com a d'altres espais públics o privats tancats on es realitzin els actes.
• La participació en la comitiva per a l'enterrament en els cementiris o als llocs de cremació és 50 persones.

Finalment, per tal de protegir la ciutadania en general i, en particular, els familiars dels difunts i als treballadors, així com per seguir garantint la prestació del servei amb la màxima seguretat, agrairem que totes les persones que accedeixin recinte compleixin escrupolosament, les recomanacions dictades anteriorment i vinguin proveïts de les corresponents mesures de seguretat i prevenció de les que n'hauran de fer ús, si s'escau, durant l'estada en els nostres recintes.
D'altra banda, demanem que respectin l'espai de seguretat davant de la sepultura i les instruccions a seguir en l'oratori i la vetlla, així com el temps assignat i necessari de durada de l'acte o servei.

L'alcaldessa,
Mercè Serratacó i Costa
A Sant Feliu de Codines, 27 de juny de 2020

Arxius adjunts

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/08/2020 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional