Informació de les actuacions municipals en fase de represa

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

El govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, en aquesta nova fase de represa decretada pel govern de la Generalitat treballa pel retorn a la normalitat de tots els espais públics de la nostra vila: parcs infantils, zones esportives, piscina municipal, biblioteca, centre cívic..., tots ells ja s’han reobert amb les mesures de prevenció i higiene necessàries per a la seguretat de tots nosaltres.

L’associació Amics del Museu ja han reiniciat les visites guiades cada primer diumenge de mes al museu municipal de Can Xifreda.

Per altra banda, la Regidoria de Cultura treballa per poder reactivar la cultura al nostre municipi, un dels sectors més afectats per la crisi del Covid-19. Aquesta reactivació comença amb la programació de tres concerts musicals a càrrec dels músics professionals de Sant Feliu de Codines. I és previst fer-los els propers dies 26 i 31 de juliol i 1 d’agost, diada de Sant Feliu, al Centre Cívic garantint totes les mesures de seguretat establertes.

L’aforament a aquests concerts serà limitat i les entrades es podran comprar en línia a la pàgina web de l’ajuntament, on hi haurà un enllaç per accedir a la compra de les localitats. També podreu disposar d’un telèfon d’informació per a qualsevol dubte o problema per fer aquesta compra d’entrades (telf.: 93 866 25 70).

També el 6 i el 27 d’agost podrem veure dues pel·lícules a Can Xifreda, a l'aire lliure, també amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Recordeu que l’ús de mascaretes és obligatori a tots els espais públics.

Estem així mateix preparant els actes de l'11 de setembre, que inclouen els actes a la plaça 1714 i les mencions d’honor de la Vila de Sant Feliu de Codines al parc de Can Xifreda. En ambdós casos els aforaments seran limitats, per el que serà necessari fer la reserva de plaça per poder-hi assistir.

Tanmateix, la Comissió de Festes està treballant per fer una Festa Major diferent. Considerant totes les mesures de seguretat per el COVID-19 que s’han d’aplicar, la Comissió està preparant els actes tot valorant com es podran fer per poder gaudir d’una Festa Major, que serà també en part retransmesa per canal YouTube de l’Ajuntament. Amb temps s’informarà de cadascun dels actes que es puguin desenvolupar amb la seguretat exigida per les circumstàncies, que de ben segur, faran que puguem gaudir de la FM.

Esperem que la ciutadania conegui l’esforç que s’està fent per tal que, encara que sigui diferent, enguany també puguem gaudir de la nostra Festa Major i dels actes culturals i lúdics habituals al nostre poble.

Gaudiu d’un bon estiu i sigueu molt feliços!

 

Govern de Sant Feliu de Codines

15 de juliol de 2020

Darrera actualització: 29.03.2021 | 14:11