Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > XXI Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2020

XXI Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2020

23/09/2020

Molts canvis en el recorregut de la Llana 2020 d'aquest disssabte 26 de setembre

En un any atípic, La Llana tampoc serà la típica prova vallesana que es disputa des de 1968.

Com era previsible, la suspensió, anul·lació o postergació de moltes de les proves automobilístiques i motociclistes del primer semestre del 2020 han afectat directament al XXI Ral·li de la Llana – Trofeu Autosi. La situació econòmica de les empreses que patrocinen aquesta prova automobilística i dels possibles participants; la situació moral dels oficials, ajuntaments, i altres estaments, i la incertesa sanitària que es viu ha dut a deixar les inscripcions a uns preus més assequibles, evitar gran part dels reconeixements, reduir despeses materials, i a la vegada a requerir menys personal qualificat, que de ben segur estarà repartit entre tantes proves.

El XXI Ral·li de la Llana – Trofeu Autosi ha intentat ajustar-se a totes aquestes novetats i per aquest motiu modificarà el recorregut que tenia previst de més de 80 km per un de tan sols aproximadament 33 km, amb un sol tram a tres passades i una caravana reduïda a tan sols 70 participants com a màxim.

Després de diverses converses i acords amb l’Ajuntament de Sabadell, i per tal d’evitar aglomeracions innecessàries i contràries al bon sentit comú i a l’emergència sanitària que vivim, se suspén el parc tancat, la sortida protocol·lària del podi, i el multitudinari lliurament de premis que es feia al Club Tennis Sabadell. Seguint amb la reducció de riscos i fent cas a les recomanacions de la Federació Catalana d’Automobilisme, no hi haurà verificacions administratives, i les tècniques es faran dins el mateix parc de treball des d’on hi haurà l’inici i final de la prova, en un lloc tranquil i apartat, on es duran a terme controls previs de la Covid-19 entre tot el  personal implicat. 

Els assistents han de seguir en tot moment les indicacions dels organitzadors i seguir les mesures de seguretat: 

  • El Motor Club Sabadell limitarà el nombre de personal que assisteixi a la prova a aquells que siguin essencials i imprescindibles. Amb això s’inclou restriccions en el nombre de competidors, Oficials i personal de suport que tingui accés a l'esdeveniment, d'acord amb la normativa governamental si és el cas.
  • Higienització freqüent
  • Distància física interpersonal de seguretat
  • És obligatori l'ús de mascareta  
Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 14:02h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional