Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:27/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Ajornat el XXI Ral∙li de la Llana – Trofeu Autosi

Ajornat el XXI Ral∙li de la Llana – Trofeu Autosi

26/09/2020

COMUNICAT DEL MOTOR CLUB SABADELL

Fa uns dies que estem amb molt de nervis, ja que quan tot semblava ‐a principis d’aquesta setmana‐ que hauríem de suspendre la prova, vàrem aconseguir superar un escull important amb un permís del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb el que sempre hi va haver molt bona comprensió i comunicació, i en el que va col∙laborar de forma molt activa i positiva la Direcció Esportiva de la FCA.


Fa unes hores hem rebut un nou cop quan ens han informat des del Servei Català de Trànsit que no disposem del permís. Un nou sistema electrònic que la Generalitat ha posat en marxa i que gestionem els clubs directament amb ells, i altres possibles causes, han fet impossible l’autorització per demà, sense que sigui culpa nostra.


Ara estem mirant de buscar una nova data a primers de novembre.


No solament quedem tocats econòmicament, sinó que també ho estem moralment. No us podeu imaginar l’ansietat, dolor i mal sentiment que patim en aquest moment, i que segurament molts de nosaltres ho estem encaixant amb llàgrimes de ràbia i impotència.

En primera instancia l’MCS va plantejar suspendre la prova i retornar de forma integra tots el diners de les inscripcions a tots els participants, però al final creiem que ens hem d’aixecar de nou i buscar una nova data al novembre. Els participants que no vulguin o no puguin tornar els retornarem íntegrament els diners els més aviat possible, i als que no, quedaran directament preinscrits en la prova per la nova data.

A tots els nostres proveïdors vull agrair la feina feta aquests últims dos dies per tenir tot el material a punt, als nostres patrocinadors per creure amb nosaltres i a la Federació per lluitar al nostre costat. Però el que més greu ens sap, és decebre a tots els equips que tenien els seus vehicles a punt per poder competir demà.

Demanem disculpes per totes les molèsties ocasionades.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/10/2020 a les 13:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional