Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:01/04/2020

Portada > Adreces i telèfons > Entitats > Associació Guifi.net Sant Feliu de Codines

Associació Guifi.net Sant Feliu de Codines

QUÈ ÉS GUIFI.NET?
Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral, que es vertebra a partir d’un acord de connexió entre iguals on cadascú, al connectar-se engrandeix la xarxa i obté connectivitat amb tothom.

COM ES FINANÇA LA XARXA?
La connexió a la xarxa Guifi.net és lliure i no té quotes d’alta o de permanència. Els aparells necessaris per connectar-se se’ls finança cada usuari de manera personal. Pel que fa a la infraestructura comuna, es manté a partir d’apadrinaments (donatius) i de la quota anual de socis de l’Associació.

COM PUC ACCEDIR A INTERNET?
Guifi.net és una xarxa amb més de 30.000 nodes (punts de cobertura i cases connectades). El fet d’estar dins de Guifi.net no vol dir tenir connexió directa a internet. Hi ha diferents maneres d’accedir a internet, la més comuna és a través de sortides (proxy’s) que empreses, entitats o bé particulars, cedeixen a la xarxa. Actualment a Sant Feliu tenim dues sortides a internet, que ofereixen velocitat de Fibra Òptica,, pròpies de l'Associació i compartides per l’Ajuntament.

SERVEIS A LA XARXA
Dins la xarxa Guifi.net hi ha altres serveis disponibles com pot ser: servidors d’arxius (FTP), serveis de veuIP, de videoconferència, ràdio per internet, o càmeres en directe. A més, són molts els possibles accessos a internet.

L’ASSOCIACIÓ GUIFI.NET SANT FELIU DE CODINES
L’associació sense ànim de lucre Guifi.net Sant Feliu, neix amb els objectius de posar en comú la infraestructura necessària, gestionar-la perquè funcioni i promoure l’accés de tothom a la xarxa. Ens mou l’interès de facilitar la connexió a tot el territori, especialment a les zones en dificultats de cobertura. Per ara, oferim accés simple a internet per una quota de 50€ anual si s'utilitza un proxy, i 100€ anuals si es vol una connexió directa. A finals de 2015, comptem amb més de 50 socis, la majoria, amb connexió directa, per la comoditat que comporta.

COM EM CONNECTO?
Necessito instal·lar-me una antena wifi externa de 5GHz a la teulada o façana del meu edifici. El node ha de tenir visió amb algun dels supernodes del poble (Ajuntament Vell, Solanes o JVilaC). Pots seguir les instruccions de guifi.net/trespassos, o parlar amb algun instal·ladors de Guifi.net, que et donarà tot el suport tècnic necessari, si no et montes el node tu.

COM PUC CONTACTAR-HI?
Projecte Guifi.net: www.guifi.net
Zona de Sant Feliu: http://www.guifi.net/santfeliucodines

Contacte

  • Nom: Associació Guifi.net Sant Feliu de Codines
  • Adreça: Pl. Josep Umbert Rosàs, s/n. – Centre Cívic La Fonteta
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Sant Feliu de Codines
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: http://sfeldc.guifi.net
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2015 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional