Esther Paracolls Turigas

Junts per Sant Feliu de Codines

Primera Tinenta d'Alcaldia

Regidora delegada de Cultura, Patrimoni, Serveis Socials, Igualtat i Ciutadania.

Nascuda a Sant Feliu de Codines, on resideix actualment. Llicenciada en filologia catalana, en l'especialitat de literatura, per la Universitat de Barcelona.

Treballa des del 1991 com a Tècnica en Normalització Lingüística, al Consorci per a la Normalització Lingüística del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, desenvolupant feines de correctora i assessora lingüística, de professora de cursos de català per a adults presencials i a distància a tots els nivells i també com a assessora de Serveis d’Autoaprenentatge de Català.

A partir de l’any 2000 ha treballat com a responsable de diferents Serveis Locals de Català del Vallès Occidental com a professora i dinamitzadora cultural, gestionant programes d’acolliment lingüístic i cultural de persones nouvingudes.

Ha col·laborat en activitats educatives i culturals del municipi. Presidenta de l'Escola Bressol, representant del Consell Escolar pel CEIP Jaume Balmes i pel SES Manuel Carrasco i Formiguera anys enrere. Membre del Grup del Correfoc i de la Junta directiva del Centre Cívic La Fonteta.

Actualment forma part del grup Mots pel 21 de Sant Feliu de Codines, una formació cultural que té per objectiu acostar la literatura, la poesia i els escriptors universals a la població a través de muntatges poètics i culturals.

Telèfon: 938 662 768
Adreça electrònica: paracollste@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 08.06.2021 | 08:05