Glòria Sacasas Garriga

Primàries Codines

Regidor a l'oposició

Em dic Glòria i vaig néixer el 13 d’Abril de 1977 a Sant Feliu de Codines. La tercera de tres germanes, ja us podeu imaginar.

La meva vida ha girat sempre en l’entorn de Sant Feliu, d’on és la meva família, tant la que em va dur al món com la que he format jo.

Començo una trajectòria de formació estudiant Empresarials i RRPP,  donat que alhora treballava a una empresa familiar i requeria aquests coneixements. Acabo la llicenciatura a la Queen’s University of Belfast, consolidant la llengua anglesa.

Amb el pas del temps, em caso i tinc dos fills, i aquí comença la carrera més interessant de la meva vida, aquella on reps un títol sense tenir coneixements… Les inquietuds que desperta en mi aquesta responsabilitat de mare, m’endinsen a estudiar un Postgrau d’Educació Emocional i Benestar a la Universitat de Barcelona. Ara em formo en la Programació Neurolingüística a l’Institut Gestalt, una eina més de l’Educació Emocional. A nivell professional imparteixo formacions per a la implementació de projectes d’Educació Emocional a les Escoles i alhora dono formació a l’alumnat.

Durant la meva vida a Sant Feliu, he participat activament tant a nivell lúdic com institucional. Esportivament, m’encanta el pàdel, formant part de la junta i sent sòcia del Club Atlètic. A les meves estones lliures, m’encanta descobrir camins nous, llegeixo i per poc que puc, viatjo!

Sincerament, no tinc coneixements polítics, el que sí que tinc és un anhel de poble bonic, amb un projecte de futur, com el que vam presentar Primàries. Per això soc on soc, per intentar despertar a les persones de Sant Feliu la necessitat que tenim de mantenir el poble que desitgem. I no seria aquí sense els meus companys Pol, Joan, Manel i Ramon, que lluiten i treballen per què Sant Feliu sigui el que fa temps que molts anhelem que sigui. Gràcies!

— Glòria Sacasas Garriga

Telèfon: 938 662 768
Adreça electrònica: sacasasgg@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 21.11.2021 | 13:43