Joan Fontserè Pujol

Primàries Codines

Regidor a l'oposició

Nascut a Sant Feliu el maig del 74. Vaig passar del C/ Sant Pere al C/ Sant Pau en independitzar-me.

Sempre dic que sóc el que els meus pares i el meu entorn m'han fet ser; a l'entorn, evidentment, els amics, coneguts i saludats i, és clar, Sant Feliu. Som així, ens sentim orgullosos de pertànyer a aquest poble que ens ha vist créixer al mateix moment que hem vist com creixia ell també.

Com a poble que és, sempre ha generat moltes iniciatives populars que han influenciat molt en les persones, i jo no en soc pas una excepció. L'esport del Trial, la figura de l'Andreu Codina i els valors dels meus pares en l'educació en i amb l'esport, ha fet que professionalment tracés una trajectòria de més de 25 anys dedicada al negoci de l'esport i l'entreteniment. Sempre faig broma que les monges de l'escola en tenen la culpa per treure'ns a veure els 3 Dies dels Cingles de Trial al torrent de ca n'Endal.

L'altra part en què Sant Feliu i la seva gent ha fet que jo sigui com soc i que ara us escrigui aquestes quatre línies és l'associacionisme i, en concret, el que centrifugava totes les iniciatives joves als anys 90 que varen confluir en diferents maneres d'oci nocturn per als que aquells anys volíem gaudir sense sortir de Sant Feliu. L'Arribasch Group, que aglutinava els Joves, Els Folls i la Penya ½ Litru, varen portar-me a relacionar-me amb l'Ajuntament, per aquells anys amb el Joan Fernández Curtichs, per més endavant ajudar a fer els programes de joves, els d'esports i, per acabar, entrant com a regidor el 1999 amb l'Alcalde Pineda.

Avui, orgullós de Sant Feliu i del fet que al 2019 les primàries obertes em donessin l'oportunitat d'encapçalar la llista de Primàries Codines a les municipals, fa que segueixi convençut de les possibilitats de Sant Feliu i la seva gent, per portar al municipi i recuperar la projecció i el respecte que fa uns anys s'ha perdut.

Convençut que només des de la força dels municipis podrem portar a Catalunya a la plenitud, assolint al República Catalana.

— Joan Fontserè Pujol

Telèfon: 938 662 768
Adreça electrònica: fontserepj@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 21.11.2021 | 13:43