Pol Cabutí Borrell

Primàries Codines

Regidor a l'oposició

Vaig néixer a Barcelona un 10 de juliol de 1992, el del mig de tres germans. Des de ben petit estiuejava a Sant Feliu de Codines, fins que amb 22 anys vaig decidir que era el lloc on volia viure i on ja havia creat un vincle molt fort amb el poble i les persones. Aquí em sento a casa.

He tingut el privilegi de viure l’associacionisme com a monitor i cap d’agrupament del Makalu, membre del Grup del Correfoc, voluntari al Grup de Voluntaris Forestals, de la Penya Blaugrana, del Tennis, de l’Atlètic, del CESF, etc.

A nivell polític vaig començar a militar pel país a les joventuts d'ERC amb 15 anys i fins els 17. A Codines he estat membre de la junta de l’ANC local i he representat el Vallès Oriental al Secretariat Nacional. Soc soci d’Òmnium. L’1 d’octubre vaig ser un més de tants. La victòria d’aquell dia és el motiu pel qual soc aquí. No em conformo.

Professionalment m’he format com a enginyer industrial i m’ha permès treballar d’enginyer de sistemes electrònics i d’instal·lacions a l’empresa privada. També soc director de lleure i tècnic d’esport i en aquest sector he emprès un parell de projectes vinculats a Sant Feliu: l’escola de pàdel i el casal d’estiu Solanes. Paral·lelament vaig aconseguir una plaça de bomber a Caldes de Montbui i he tingut l’oportunitat de treballar fent varies funcions dins el cos de Bombers. Actualment faig de professor de matemàtiques i ciències a Secundària i Batxillerat i de formador a una acadèmia d’opositors de bombers.

La meva motivació professional i política sempre ha estat posar els meus coneixements i experiència al servei de les persones.

— Pol Cabutí Borrell

Telèfon: 938 662 768
Adreça electrònica: cabutibp@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 21.11.2021 | 13:43