El ciclisme de carretera pren Sant Feliu de Codines

Dijous, 30 de de juny de 2022 a les 09:00

Els propers diumenges 3 i 10 de juliol Sant Feliu de Codines serà el centre de les curses de ciclisme de carretera a Catalunya. 
 

Diumenge 3 de juliol viurem el pas del Campionat de Terrassa que forma part de la Copa Catalana Cadet Fèmines Cadet i Junior entre les 13 i 14 hores per la carretera de Gallifa a Caldes de Montbui. 

Diumenge 10 de juliol gaudirem del 41 Critèrium del Vallès Elit de la categoria Elit sub-23 entre les 10 i les 12 hores del migdia, els corredors pujaran des de Bigues i Riells, faran dues passades per la carretera de Sant Miquel del Fai i acabaran travessant el poble des de Sant Quirze i direcció Caldes de Montbui. 

D’un temps ençà, l’esport de les dues rodes va prenent més força, i les vies que passen per la nostra vila s’han convertit en punt de pas gairebé obligat per accedir a aquesta part del nostre país. No a tots agrada la convivència automòbil-bicicleta, però és evident que hem de saber estar circulant amb respecte, i garantint en tot moment la seguretat per tothom. Gaudir dels nostres paratges ha de ser la raó que faci possible aquest fet.

Preguem la màxima col·laboració i respecte davant els dos esdeveniments, ja que són dues proves que comporten el moviment d'un gran volum de ciclistes i el tall de vies de circulació.

Tanmateix, us animem a veure el pas d'aquestes dues proves ciclistes pel nostre poble i gaudir d'aquest esport. 

Darrera actualització: 28.06.2022 | 13:39