Ocupació i promoció econòmica

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit d’ocupació i promoció econòmica al municipi, és a dir, feina i formació. També la informació relacionada amb l'àmbit del comerç i del turisme.

Notícies relacionades:

 • joves
  19 2 2024

  Ets jove? Vols professionalitzar-te?

  Estàs a l'atur? Vols formar-te en una professió i incorporar-te al mercat laboral? Aprofita aquesta oportunitat! Inscripcions fins el 29 de febrer!
  Projecte SINGULARS - Connecta Jove VOR és un programa que permet qualificar professionalment i ajudar a inserir laboralment joves del Vallès Oriental.

 • certificats
  16 2 2024

  Inscripcions obertes per a l'obtenció dels certificats de català

  S'obren les inscripcions per fer les proves i obtenir els certificats de català dels nivells bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), de suficiència (C1) ) i superior (C2). Els exàmens es faran de l'abril al juny de 2024.

 • oferta
  2 2 2024

  Procés de selecció de personal: 1 tècnic/a de projectes assignat al Programa Escolta Jove

  L'Ajuntament té la necessitat de proveir mitjançant nomenament com a funcionari/ària interí/na la contractació d'un tècnic/a de projectes A2 assignat/da al Programa Escolta Jove, amb jornada parcial i una durada inicial de 10 mesos fins a un màxim de 3 anys.

 • PETANCA
  15 1 2024

  Inaugurat el nou porxo de l'espai de petanca al Centre Cívic

  L'alcalde Pol Cabutí, regidors/es de l'Ajuntament, el president del Club Petanca La Fonteta, Daniel Paul Tuja i membres de l'entitat van inaugurar el dissabte 13 de gener el nou porxo de l'espai de Petanca a les pistes del Centre Cívic La Fonteta.

 • procés selectiu
  10 1 2024

  Procés de selecció de personal: 1 tècnic/a auxiliar de Medi ambient i Energia

  L'Ajuntament convoca un procés de selecció de personal per seleccionar un tècnic/a auxiliar de Medi Ambient i Energia. La contractació, d'una durada d'1 any a jornada completa, està emmarcada en una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya destinada a incentivar la contractació de persones joves, de 16 a 29 anys.

Més notícies