Es recapten 527 euros en el Mulla't per l'esclerosi múltiple el diumenge 10 de juliol

Divendres, 15 de de juliol de 2022 a les 12:00

El passat diumenge 10 de juliol, durant la jornada "Mulla't per l'esclerosi múltiple", es van recaptar 527 euros (377 euros amb la venda d'entrades i donacions del dia i 150 euros del conveni que té l'ajuntament de Sant Feliu de Codines amb la Fundació Esclerosi Múltiple). A les 12.00h del migdia es va fer el salt per per l'esclerosi, i tothom es va tirar de cop a l'aigua. Durant tot el matí també hi va haver un inflable i la participació va ser molt bona.
Moltes gràcies a tots i totes! 

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza cada any des del 1994 l'activitat "Mulla't" on es convida a tothom a llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.
Cada vuit hores es diagnostica un nou cas d'esclerosi múltiple al nostre país. L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica que afecte a persones molt joves, malauradament és invalidant i generalment progressiva. Més de 6.000 persones conviuen amb aquesta malaltia a Catalunya.
L'objectiu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d'assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.
Si vols pots col·laborar amb la Federació Esclerosi Múltiple: aquí.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 11:26